Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wilt u dat uw website hoger in Google komt te staan? Het proces om dit te bereiken is zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO (Search Engine Optimization) genoemd.

Zoekmachine optimalisatie is de techniek om een website meer waardevol, relevant en betrouwbaar te maken in de ogen van zoekmachines om zo maximaal zichtbaar te zijn in bijvoorbeeld zoekmachine Google.

De intentie van zoekmachines is namelijk om gebruikers websites te tonen die als het meest relevant worden gezien naar aanleiding van de zoekwoorden waarop gebruikers gezocht hebben. Met zoekmachine optimalisatie zorgen wij ervoor dat uw website een goede structuur heeft en dat de informatie die wordt aangeboden op een juiste manier wordt getoond aan de zoekmachines.

Het doel van SEO is om meer potentiƫle klanten uw website en producten te tonen en om meer bezoekers naar uw website te krijgen.

Wanneer mensen in Google zoeken met belangrijke termen voor uw bedrijf zal uw website hoog in de zoekresultaten komen staan. Het optimaliseren van uw website zal tot resultaat hebben dat zowel de zoekmachines als de bezoekers een hogere waarde zullen toekennen aan uw website. De belangrijkste doelgroep van uw website zijn immers de bezoekers. Als uw website beter vindbaar is in Google zullen meer mensen uw website bezoeken, wat uiteindelijk een groei van (potentiƫle) klanten tot gevolg zal hebben.

De eerste stap bij zoekmachine optimalisatie is een grondige analyse van uw huidige website. Vervolgens ontwikkelen wij samen met u een stappenplan om uw website beter vindbaar te maken.